+40 726 455 455
Localizare:
Casa Vlasin este situata in centrul staiunii Poiana Brasov, Str Poiana Soarelui nr 221, vizavi de parcarea mare i staia de autobuz
Pensiune are o capacitate de cazare de 32 locuri , un restaurant cu o capacitate de 50 locuri, o terasa mereu insorita pe care va veti putea relaxa savurand din preparatele traditionale si internationale, dar si o sala de conferinte cu o capacitate de 30 locuri.
Puteti alege oricare din cele 16 camere ale pensiunii noastre spatioase si luminoase.
Camerele sunt de 3 tipuri:
Camera Twin cu pat dublu
Camere Twin cu paturi separate
Camere Suite ideale pentru famili (4 persoane), camere ce contin 2 bai, 2 dormitoare si un hol ce leaga cele doua camere.
Pentru Camerele Suite tarifele se pot confirma la cerere.
Dotati camera:
Camerele in stil alpin ofera o zona de relaxare, fiecare camera dispunand de baie proprie cu cabina de dus, TV (LED 71cm) uscator par, la receptie dispunem de seif de valori, spalatorie/curatatorie contra cost, iar In lobby-ul pensiunii dispunem de o cafenea cu capacitate de 24 locuri.
In mare parte camerele sunt cu balcon si vedere spre statiunea Poiana Brasov, masivul Postavaru si spre padure.
Politica tarifara copii:
- Copii pana la 7 ani beneficeaza de gratuitae la cazare si masa
- Copii intre 7-12 ani beneficeaza de o reducere de 50% ( Pentru Ofertele de Paste )
PASTE
SEJUR 4 NOPTI
Cu demipensiune
Ziua 1. 18.04.2014
Check in ora - 14:00
Cina ora – 19:00.
Muschiulet de porc umplut cu spanac si branza de capra, cu sos de fructe de padure. Garnitura de orez salbatic si salata de rucola cu rosii cherry.
Desert – papanasi cu dulceata si smantana.
Open bar - Ceai, cafea, ciocolata calda, sucuri carbogazoase, apa plata/minerala, vinul casei alb/rosu, visinata, tuica.
Pentru persoanele care postesc, va stam la dispozitie cu meniuri de post.
Ziua 2. 19.04.2014
Mic –dejun ora – 8:30 /10:30
Cina ora – 19:00.
Piept de pui umplut cu ansoa, rosie coapta, mozzarella si sos pesto, acoperit cu sos de branza roquefort. Garnitura de tagliatelle si salata de vara.
Desert – clatite cu branza dulce si stafide.
Open bar - Ceai, cafea, ciocolata calda, sucuri carbogazoase, apa plata/minerala, vinul casei alb/rosu, visinata, tuica.
Pentru persoanele care postesc, va stam la dispozitie cu meniuri de post.
Slujba de Inviere se va tine la biserica de lemn din Poiana Brasov, Manastire ce are ca Hram: Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul.
Dupa slujba de Inviere va asteptam la locatie cu oua rosii, cozonac si vin.
Ziua 3. 20.04.2014
Mic –dejun ora – 8:30 /10:30.
Pranz Festiv ora – 14:00.
Bors Taranesc de miel / Bors Taranesc de curcan.
Cotlet de berbecut cu cartofi aurii in unt si rozmarin.
Salata de vara.
Desert – ananas la gratar cu crema de zahar ars si inghetata de vanilie.
Open bar - Ceai, cafea, ciocolata calda, sucuri carbogazoase, apa plata/minerala, vinul casei alb/rosu, visinata, tuica.
Cina Festiva ora – 19:00.
Gustare speciala - urda, telemea, cas proaspat, chiftelute, muschiulet file, castraveti, rosii, ceapa verde, ridichi, masline.
Friptura de miel la tava cu garnitura de piure de cartofi si telina.
Salata de salata verde.
Desert – chessecake.
Open bar - Ceai, cafea, ciocolata calda, sucuri carbogazoase, apa plata/minerala, vinul casei alb/rosu, visinata, tuica.
Ziua 4. 21.04.2014
Mic –dejun ora – 8:30 /10:30.
Ziua 5. 22.04.2014
Mic –dejun ora – 8:30 /10:30.
In tot acest timp puteti practica diverse activitati cum ar fi plimbarile montane, inchirieri biciclete, echitatie. De asemenea se pot vizita diverse atractii turistice ale zonei, pestera Valea Cetati, Cetatea Rasnov, Castelul Bran, rezervatia naturala de ursi(cea mai mare rezervatie de ursi din europa) dar si centrul vechi al orasului Brasov.
SEJUR 3 NOPTI cu mic dejun
18. 04. 14
Check in ora - 14:00
19. 04. 14
Mic –dejun ora – 8:30 /10:30.
Slujba de Inviere se va tine la biserica de lemn din Poiana Brasov, Manastire ce are ca Hram: Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul.
Biserica de lemn , a fost ridicata intre 1997-1999, avand un stil maramuresean. Manastirea fondata ca schit aflat sub protectia Manastirii “Brancoveanu” de la Sambata, are in prezent calugari care provin din Eparhia Caransebesului.
Dupa slujba de Inviere va asteptam la locatie cu oua rosii, cozonac si vin.
20.04.2014
Mic –dejun ora – 8:30 /10:30.
Pranz Festiv ora – 14:00.
Bors Taranesc de miel / Bors Taranesc de curcan.
Cotlet de berbecut cu cartofi aurii in unt si rozmarin.
Salata de vara.
Desert – ananas la gratar cu crema de zahar ars si inghetata de vanilie.
Open bar - Ceai, cafea, ciocolata calda, sucuri carbogazoase, apa plata/minerala, vinul casei alb/rosu, visinata, tuica.
21.04.2014
Mic –dejun ora – 8:30 /10:30.
Checkout ora - 12.00
In tot acest timp puteti practica diverse activitati cum ar fi plimbarile montane, inchirieri biciclete, echitatie. De asemenea se pot vizita diverse atractii turistice ale zonei, pestera Valea Cetati, Cetatea Rasnov, Castelul Bran, rezervatia naturala de ursi(cea mai mare rezervatie de ursi din Europa) dar si centrul vechi al orasului Brasov.
SEJUR 2 NOPTI cu mic dejun
19. 04. 14
Check in ora - 14:00
Slujba de Inviere se va tine la biserica de lemn din Poiana Brasov, Manastire ce are ca Hram: Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul.
Dupa slujba de Inviere va asteptam la locatie cu oua rosii, cozonac si vin.
20.04.2014
Mic –dejun ora – 8:30 /10:30.
Pranz Festiv ora – 14:00.
Bors Taranesc de miel / Bors Taranesc de curcan.
Cotlet de berbecut cu cartofi aurii in unt si rozmarin.
Salata de vara.
Desert – ananas la gratar cu crema de zahar ars si inghetata de vanilie.
Open bar - Ceai, cafea, ciocolata calda, sucuri carbogazoase, apa plata/minerala, vinul casei alb/rosu, visinata, tuica.
21.04.2014
Mic –dejun ora – 8:30 /10:30.
Checkout ora - 12.00